SummerRetreat og udesidning


En invitation til 4 dage med langsomheden i fokus. Med indre nærvær og opmærksomhed i nærende og livgivende samvær med andre. Det enkle og simple liv på retræten sammen med dybtvirkende øvelser og ceremonier får sindet til at blive stille, så du kan høre hjertet tale - og lade sjælen finde vej hele vejen igennem dig, så du står stærkt i dig selv i midten af alting. Det er på den måde også en vejledning tilbage til dig selv. En vejledning i opvågning til det, du er.

I løbet af dagene vil vi veksle mellem at lave yogaøvelser, meditationer, forskelligt energiarbejde i yogasalen og i naturen. Vi vil mødes omkring bålet til sang, tromme, historiefortælling, spørgsmål.

Der vil være stilletid - tid til blot at være. Det, at være stille sammen, åbner for et umiddelbart og intenst nærvær, både til dig selv og det, der omgiver dig. Den ydre stilhed peger meget direkte ind i den indre stilhed.

En dag kan f. eks. se sådan ud;

kl. 9 - 11.30

yoga, åndedrætsøvelser, meditation

kl. 11.30 - 13

frokost og tid for dig selv

kl. 13 - 18

eftermiddagen kan bruges til mange ting, f. eks. snak om forskellige emner, meditation i naturen, vandretur i skoven, healende og transformerende energiarbejde.

kl. 18 - 20

aftensmad og tid for dig selv

kl. 20 - 21.30

f. eks. chant, aftenmeditation, meditativ dans, samling ved bålet, spørgsmål og deling af erfaringer.

Mandag nat er der mulighed for at være på udesidning for dem, der ønsker det. Det er en kraftfuld mulighed for et meget dybt møde. En nat hvor du sidder under åben himmel for at modtage indsigt og visioner.

Alle er velkomne - der kræves ikke særligt kendskab til yoga eller meditation, og alt bliver vejledt grundigt - jeg har lang erfaring med meditation, og du vil blive ført trygt igennem retræten med plads til personlig vejledning.

Der er mulighed for at overnatte i yogasalen eller i eget telt.

Medbring tøj efter vejret samt al mad udover aftensmad.

Lørdag den 24.6. kl. 16 - tirsdag den 27.6. kl. 13. Pris 2.800 kr. inkl. aftensmad lørdag - mandag.

Følg Sita Yoga Tempeldal

  • Facebook - White Circle

​© 2016 by Sita Yoga  Tempeldal. Proudly created with Wix.com