Hjertecirkel


Cirkelgruppe hvor vi arbejder med spirituel opvågning, dyb realisering af hvem og hvad du er. Hvad er min inderste natur? Hvordan forbinder jeg til min sjæl? Hvordan er jeg forbundet til alt andet? Hvad er det universelle Selv?

Gennem meditation bevæger vi os længere og længere ind i bevidstheden, ind i stilheden. Du vil opleve mere og mere at handle ud fra dit virkelige Selv - handle fra dit hjerte. Det giver dig indre ro og overskud på mange planer. Det vil give dig en oplevelse af at være på plads, i fred med dig selv og dine omgivelser.

Vi arbejder med en blanding af bevægelse, guidede meditationer og stillemeditationer. En central del af undervisningen vil være indre bevidsthedsdeling og videregivelse af en velsignelse. Det højner din bevidsthed og åbner for dybere realisering af dig selv.

Der vil være plads til snak og spørgsmål. Vi kan tage forskellige emner op - f. eks. "medfølelse", "kærlighed", "tillid" eller arbejde med selvhealing.

Undervisningen foregår i en kærlig, humoristisk og favnende stemning. Gruppen lukkes for deltagere, når den startes i september. På den måde ved du altid, hvem du møder, og der er mulighed for at opbygge tillid til alle i gruppen.

Vi mødes en aften om måneden fra september til juni.

Ring eller skriv hvis du har spørgsmål til gruppen.

10 gange ialt. Datoer efterår 2020

Torsdage 18.30 - 21.30: 24. september, 29. oktober, 26. november, 15. december - obs. en tirsdag!

21. januar, 11. februar, 25. marts, 22. april, 20. maj, 17. juni.

Pris: 2.500,-

Følg Sita Yoga Tempeldal

  • Facebook - White Circle

​© 2016 by Sita Yoga  Tempeldal. Proudly created with Wix.com