Gendai Reiki Healing


Gendai Reiki Healing 1

På dette kursus vil du lære de grundlæggende healingformer, som du vil kunne anvende på dig selv eller andre umiddelbart efter kurset. Du får 3 indvielser, som samstemmer dig med reikienergien og vækker din healingevne. Desuden lærer du enkle, kraftfulde metoder der vil understøtte din personlige og spirituelle vækst.

Prisen inkluderer materialer og certifikat.

10. - 11. marts kl. 9 - 17 begge dage. Pris 2100 kr. Repetition 750 kr.

Gendai Reiki Healing 2

Vi bygger direkte videre på det, du har arbejdet med på Reiki 1. Du modtager indvielser med symboler, som øger din healing-evne, og gør dig i stand til at give healing på et langt dybere plan.

Du lærer at heale over tid og rum. Du får meget dybtgående øvelser til din egen praksis.

For at få det fulde udbytte af kurset, er det nødvendigt, at du i nogen grad har arbejdet med teknikker fra Reiki 1. Vi finder sammen ud af, hvordan du bliver klar til kurset.

10. - 11. april kl 9 - 17 begge dage. Pris 2500,- Repetition: Pris: 750 kr.

Gendai Reiki Healing 3

Videregående reikikursus. Du vil lære nogle meget dybe healing-teknikker og gå videre på din spirituelle vej. Du modtager indvielse til mestersymbolet, som du fremover kan bruge til dig selv, og som kraftigt vil højne dine healingevner.

For at få det fulde udbytte af kurset, er det nødvendigt, at du i nogen grad har arbejdet med teknikker fra Reiki 1 og 2. Vi finder sammen ud af, hvordan du bliver klar til kurset.

Med Reiki 3 afslutter du din Reikihealer-uddannelse. Du vil fortsat modtage supervision efter behov.

8. - 9. maj kl 9 - 17 begge dage. Pris 3500 kr. Første repetition gratis. Herefter 750 kr.

Hvis du senere føler det rigtigt, har du mulighed for at tage Reiki 4, Mestergraden, så du kan undervise og give indvielser.

Jeg opretter nye kurser efter behov, så skriv gerne, hvis du vil med på et senere tidspunkt. Ring gerne, hvis du har spørgsmål.

Følg Sita Yoga Tempeldal

  • Facebook - White Circle

​© 2016 by Sita Yoga  Tempeldal. Proudly created with Wix.com