Yoga start uge 3 og uge 36


Yoga og Afspænding Yoga, Afspænding og Meditation

Tirsdag 9.00 - 10.30. Tirsdag kl. 19.00 - 20.45

Tirsdag 17.10 - 18.40. Pris 1470 kr. for 12 gange

Pris: 1260 kr. for 12 gange

Blid yoga

Tirsdag 10.45 - 11.45

Pris 1080 kr. for 12 gange

Yoga og afspænding

Vi arbejder med fysiske øvelser hvor åndedrættet indgår som en central del. Øvelserne består af de klassiske yogastillinger, af mindre forøvelser og af åndedrætsøvelser. Øvelserne styrker og smidiggør kroppen, forbedrer kredsløbene og styrker koncentrationen. Hver gang slutter med afspænding, som forøger virkningen af øvelserne.

Yoga, afspænding og meditation

Efter den fysiske træning og afspænding bruger vi ca. 15 minutter på meditation.

Meditation er en naturlig tilstand af klar opmærksomhed, som vi søger at bringe os i ved hjælp af forskellige teknikker.

Når vi laver meditationsøvelser træner vi bevidstheden. Vi lærer at undgå at hænge fast i bestemte tankemønstre og følelser. Dermed kan vi gå ud i verden på en balanceret måde. Vi lærer at være tilstede i det, vi gør med hver eneste celle i kroppen. At gøre det vi skal gøre med glæde og omhu og med fuld opmærksomhed. Vi lader os ikke stresse af hverdagens gøremål.

Der bliver plads til at mærke roen og stilheden inden i os selv. Ved at meditere kan vi lære at lytte til vores indre stemme, vores indre vejleder.

Under kurset vil vi arbejde med forskellige teknikker, som du bliver fortrolig med - og får mulighed for at arbejde videre med hjemme. Der kræves ikke særlige forudsætninger for at være med på disse hold.

Blid Yoga

Med blide stræk og afspændende og styrkende øvelser arbejder vi hver gang hele kroppen godt igennem.

Spændinger og låste steder i kroppen løsnes og åndedrættet frisættes.

Hver gang slutter med afspænding.

Individuel yogaundervisning

Privat yogaundervisning koster 850 kr. for 1 time inklusiv personligt program.

Her får du mulighed for at arbejde intensivt med bestemte problemer eller særlige øvelser, du ønsker at komme dybere ind i. Der kan være mange grunde til at vælge privatundervisning.

Jeg udarbejder et yogaprogram specielt til dig udfra dine ønsker og behov, og du får det med hjem på skrift, så du har mulighed for at arbejde videre med det derhjemmme.

Du kan komme en enkelt gang, eller vi kan aftale et forløb.

Lidt om yogaen:

I min undervisning vil du opleve en rolig, næsten meditativ yoga, der virker meget dybt ind i kroppen. Du skal ikke præstere noget, men blot med min vejledning, lade kroppen og åndedrættet følge med. Du vil mærke, hvordan kroppen gradvis åbner sig, gamle spændinger slippes og der opstår en grundlæggende følelse af frihed og veltilpashed i kroppen.

Det afspejler sig også i sindet, som på samme vis giver slip og falder til ro. Det giver dig mere overskud og energi i hverdagen.

På holdene med meditation arbejder vi desuden helt konkret med bevidstheden, udover de fysiske øvelser, åndedræt og afspænding. Vi arbejder med forskellige koncentrations- og meditationsteknikker, enkle øvelser som du selv kan fortsætte med hjemme, hvis du ønsker det. Meditation er en naturlig bevidsthedstilstand, som giver dyb fred og indre kontakt.

På stedet vil du møde helt nye i yoga og andre der har dyrket yoga i mange år. Du behøver ikke være smidig for at kunne lave øvelserne - eller i det hele taget være på en bestemt måde. Du kommer som den du er, og arbejder med yogaen derfra. Der er plads til individuelle hensyn og personlig vejledning.

Hvis du er i tvivl om hvilket hold du skal vælge, eller om yoga er noget for dig, kan vi aftale en prøvetime.

Jeg har gennemgået en 2 1/2 årig uddannelse i yoga og meditation ved Pia Due og har desuden gennem flere år modtaget undervisning af den indiske yogi Sri Rajagopalan, som har inspireret mig meget.

Jeg glæder mig til at møde dig til styrkende og belivende yoga!

Følg Sita Yoga Tempeldal

  • Facebook - White Circle

​© 2016 by Sita Yoga  Tempeldal. Proudly created with Wix.com