Retreat


28. oktober 2017
lørdag kl. 9 til kl. 21.00
Pris: 950,- . incl. te, kaffe og aftensmad.

En dag med mulighed for at fordybe dig i dig selv. Stoppe op, opleve din krops signaler. Iagttage dine skiftende tanker - følelser, der kommer og går.

Det er en stund til at give dig hen til fred, stilhed - Væren.

Det vil give dig nyt perspektiv på dit liv, din hverdag, på den, du er og bringe dig i tæt kontakt med dit inderste væsen.

Jeg tager udgangspunkt i den klassiske yoga; fysiske stillinger, dybe åndedrætsteknikker, afspænding, meditation. Derudover vil vi arbejde med energi og bevidsthed på mange måder - det kan være med tromme, bevægelse i naturen, musik - jeg bruger de redskaber som føles rigtige ...

Vi vil lave en del øvelser i naturen bl.a. også meditere udenfor. Vi vil også lave en fin og stærk ceremoni omkring bålet.

I pauserne vil du opleve det, blot at være med dig selv uden at behøve at "gøre".

Gennem de fysiske stillinger kommer du i kontakt med din egen kraft samtidig med, at du får mulighed for at fordybe dig i dig selv. Krop og åndedræt afspændes, sindet falder til ro, og du kan gå dybere i bevidstheden.

En del af tiden vil vi være i stilhed. Den ydre stilhed kan være med til at pege ind i den indre stilhed og vække din opmærksomhed om det indre, stille rum.

Det skærper dine sanser og gør det lettere for dig at fordybe dig. Det er samtidig en smuk og meget direkte måde at være sammen på. Dét, at dele det samme rum, de samme oplevelser uden at behøve at sætte ord på kan åbne for nye forståelser og andre måder at møde hinanden på.

Alle er velkomne - der kræves ikke særligt kendskab til yoga eller meditation, og alt bliver vejledt grundigt - jeg har lang erfaring med meditation og du vil blive ført trygt igennem retræten med plads til personlig vejledning.

Der er mulighed for at overnatte i yogasalen.

Medbring varmt tøj, frokost.

Følg Sita Yoga Tempeldal

  • Facebook - White Circle

​© 2016 by Sita Yoga  Tempeldal. Proudly created with Wix.com