May 31, 2020

Bevidsthedsdeling - Hjertedeling

En stor og vigtig del af formidlingen her, er det vi kalder bevidsthedsdeling. Enten ved fysisk berøring eller ved at fokusere opmærksomheden indad. 

Det vil sige, at vi kommunikerer uden ord i en indre dialog. 

I virkeligheden en ubeskrivelig tilstand og deling, som jeg alligevel vil forsøge at sætte ord på. Ord, som kun kan pege på en mulighed og ikke på nogen måde kan beskrive dybden i del...

March 11, 2020

I decembers dybe mørke, valgte jeg at tilbringe 2 dage og en nat alene i skoven. Min egen udesidning eller skovretræte.

Efter store energiskift og så meget der er sket i det indre i gennem det sidste års tid, kaldte mit hjerte på fuldkommen ro og stilhed, kun mig der midt i skoven!

Jeg havde en stor trang til stilhed og fordybelse - til blot at være til. Som integration, healing.

Forinden blev jeg af Mester Tempeldal gi...

September 14, 2017

Jeg vil vove den påstand, at livet kan leves. I hvert øjeblik. I hver bevægelse. I hvert åndedrag. Og lige nu. 

Livet behøver ikke reduceres til en venten - på weekend, på at vasketøjet er ordnet eller noget som helst andet. Livet er her og nu, klar til brug og det kalder! 

For mange mennesker, er livet skrevet ind i kalenderen. Og det skal udleves mellem arbejde der skal til for at betale vores udgifter, praktiske opgaver i hus...

December 14, 2016Stilhed - hen under aften, de sidste fugle fløjter af, vinden lægger sig, det er som om alting går langsommere.
Sidder du ude en sommeraften i skumringen, mærker du hvordan du falder til ro, synker lidt ind i dig selv. Bliver stille....
Den ydre stilhed slår en streng an i dig, som gør dig opmærksom, følsom over for det rum inden i dig selv som er i stilhed, eller ER stilhed.
Eller måske gør den ydre stilhed dig opmærksom på...

September 17, 2016

Meditation - hvad er det egentlig

Før sommerferien havde jeg en snert af oplevelsen af det berømte og berygtede "hamsterhjul". Jeg havde fået engageret mig i SÅ mange skønne og fantastiske ting, at jeg næsten ikke kunne følge med. Mens jeg var i gang med een ting, var jeg nødt til at tænke fremad og planlægge det næste, tingene stod hele tiden i kø.


Jeg mærkede så tydeligt, hvor vigtigt det er at mærke sine fødder. Helt banalt...

Please reload

Følg Sita Yoga Tempeldal

  • Facebook - White Circle

​© 2016 by Sita Yoga  Tempeldal. Proudly created with Wix.com