March 11, 2020

I decembers dybe mørke, valgte jeg at tilbringe 2 dage og en nat alene i skoven. Min egen udesidning eller skovretræte.

Efter store energiskift og så meget der er sket i det indre i gennem det sidste års tid, kaldte mit hjerte på fuldkommen ro og stilhed, kun mig der midt i skoven!

Jeg havde en stor trang til stilhed og fordybelse - til blot at være til. Som integration, healing.

Forinden blev jeg af Mester Tempeldal gi...

September 14, 2017

Jeg vil vove den påstand, at livet kan leves. I hvert øjeblik. I hver bevægelse. I hvert åndedrag. Og lige nu. 

Livet behøver ikke reduceres til en venten - på weekend, på at vasketøjet er ordnet eller noget som helst andet. Livet er her og nu, klar til brug og det kalder! 

For mange mennesker, er livet skrevet ind i kalenderen. Og det skal udleves mellem arbejde der skal til for at betale vores udgifter, praktiske opgaver i hus...

December 14, 2016Stilhed - hen under aften, de sidste fugle fløjter af, vinden lægger sig, det er som om alting går langsommere.
Sidder du ude en sommeraften i skumringen, mærker du hvordan du falder til ro, synker lidt ind i dig selv. Bliver stille....
Den ydre stilhed slår en streng an i dig, som gør dig opmærksom, følsom over for det rum inden i dig selv som er i stilhed, eller ER stilhed.
Eller måske gør den ydre stilhed dig opmærksom på...

September 17, 2016

Meditation - hvad er det egentlig

Før sommerferien havde jeg en snert af oplevelsen af det berømte og berygtede "hamsterhjul". Jeg havde fået engageret mig i SÅ mange skønne og fantastiske ting, at jeg næsten ikke kunne følge med. Mens jeg var i gang med een ting, var jeg nødt til at tænke fremad og planlægge det næste, tingene stod hele tiden i kø.


Jeg mærkede så tydeligt, hvor vigtigt det er at mærke sine fødder. Helt banalt...

Please reload

Følg Sita Yoga Tempeldal

  • Facebook - White Circle

​© 2016 by Sita Yoga  Tempeldal. Proudly created with Wix.com